Over ons

Stoel Milieu is gevestigd in Vijfhuizen en onderscheidt zich door een beleid waarin service, klantgerichtheid en een verantwoorde inzameling, verwerking en recycling van afval- en reststoffen voorop staat. Als u Stoel Milieu inschakelt om uw afvalstromen te beheren, wordt het overgrote deel van uw afval hergebruikt!

Making more from waste

Onze visie

Onze slogan zegt het al. Making more from waste. Zo veel mogelijk afval recyclen en hergebruiken is voor ons een uitdaging. Wij adviseren onze klanten waar mogelijk afval te scheiden bij de bron. Dat levert de meest hoogwaardige grondstoffen op, is duurzamer en biedt u vaak een financieel voordeel.

Laatste nieuws

Bekijk al het nieuws

31 augustus 2017

Waste-to-product bedrijf Renewi, begin dit jaar ontstaan door de fusie tussen Shanks en Van Gansewinkel, zet vanaf september in Amsterdam Buitenveldert efficiƫntere en veiligere routes in. De afvalrecycler draagt hiermee ook actief bij aan meer veiligheid en een betere leefomgeving in de hoofdstad.

Stoel Milieu

Wij verzorgen voor bedrijven en particulieren de inzameling en verwerking van afval- en reststoffen, zoals bouw- en sloopafval, bedrijfafval en gevaarlijk afval. We doen dit met als uitgangspunt om te komen tot een optimale scheiding, recycling en hergebruik van de afval- en reststoffen en daarmee besparing van kosten op afval. Dit doen we graag ook voor u.

Contactgegevens

Stoel Milieu B.V.
Vijfhuizerdijk 240
2141 BL Vijfhuizen
Postbus 5
2140 AA Vijfhuizen

T 023-536 46 46
F 023-533 33 38
info@stoelmilieu.nl

© stoelmilieu 2017