Wij zijn Renewi

Een nieuwe naam met een vertrouwd gezicht. Ontstaan door de fusie van ons moederbedrijf Shanks en Van Gansewinkel. Marktleider voor de inzameling en recycling van afval tot product.

Wij geloven dat afval niet bestaat. Daarom maken wij van uw afval nieuwe grondstoffen en producten. En dat doen wij voor vele duizenden bedrijven in Nederland, van MKB tot multinational.

Weten wat onze unieke aanpak voor u kan betekenen? Bezoek de nieuwe Renewi website en neem direct contact met ons op.

Brand bij Icova geblust

De brand die zaterdagavond bij Icova is ontstaan, is geblust

Er zijn geen gewonden gevallen. De brandweer heeft de brand vrij snel onder controle gekregen en gecontroleerd laten uitbranden. Hiermee is voorkomen dat meer schade is ontstaan. Het onderzoek naar de oorzaak van de brand is ondertussen gestart.

De Icopower fabriek die op het terrein van Icova energiepellets produceert, is onbeschadigd. Helaas is er aanzienlijke schade aan de recyclinghallen. De exacte omvang van de schade moet nader worden vastgesteld. De opruimwerkzaamheden zijn ondertussen ook gestart.

Dankzij het teamwork van Icova en betrokken zusterbedrijven in de nabije omgeving, loopt de dienstverlening aan onze klanten door.