Wij zijn Renewi

Een nieuwe naam met een vertrouwd gezicht. Ontstaan door de fusie van ons moederbedrijf Shanks en Van Gansewinkel. Marktleider voor de inzameling en recycling van afval tot product.

Wij geloven dat afval niet bestaat. Daarom maken wij van uw afval nieuwe grondstoffen en producten. En dat doen wij voor vele duizenden bedrijven in Nederland, van MKB tot multinational.

Weten wat onze unieke aanpak voor u kan betekenen? Bezoek de nieuwe Renewi website en neem direct contact met ons op.

Maak uw autoramen duurzaam ijsvrij

Maak uw autoramen duurzaam ijsvrij

21/1/2018 - In de winter kan het sneeuwen en vriezen waardoor er kans bestaat dat er een laag ijs op de ramen en buitenspiegels van uw auto komt te zitten.

Maak de ramen en spiegels op een duurzame manier ijsvrij door met een ijskrabber het ijs en/of de sneeuw te ontdoen of van tevoren een hoes over de auto te plaatsen. Zet tijdens het ontdoen van het ijs de motor niet aan want dat is slecht voor het milieu (uitlaatgassen) en zonde van de brandstofkosten.

Zorg voor de verkeersveiligheid altijd dat uw auto helemaal ijsvrij is. U heeft dan goed zicht en kunt veilig aan het verkeer deelnemen. Daarnaast loopt u het risico van een boete van 140 euro wanneer de ruiten en/of buitenspiegels niet goed ijsvrij zijn gemaakt.