Concours Hippique

Een klein of groot evenement; Wij zijn er thuis!

Om de vrijkomende afvalstromen te kunnen bepalen kijken wij samen met u naar het soort evenement en het aantal te verwachten bezoekers. Daarna bepalen wij de mate van afvalscheiding en de soorten en maten inzamelmiddelen die er nodig zijn. Wij beschikken over een snelle evenementenservice en hebben handige inzamelmiddelen op voorraad die we kunnen inzetten tijdens het evenement.

Na afloop van het evenement kunnen wij indien gewenst het evenemententerrein bezemschoon opleveren met behulp van onze moderne veegmachines. Eén telefoontje is voldoende en wij zorgen ervoor dat het afval tijdens en / of na uw evenement wordt ingezameld en verwerkt.

Na het evenement ontvangt u van ons een keurig overzicht met daarop de ingezamelde hoeveelheden afval en de ingezette middelen. Maatwerk dus!

Stoel Milieu

Wij verzorgen voor bedrijven en particulieren de inzameling en verwerking van afval- en reststoffen, zoals bouw- en sloopafval, bedrijfafval en gevaarlijk afval. We doen dit met als uitgangspunt om te komen tot een optimale scheiding, recycling en hergebruik van de afval- en reststoffen en daarmee besparing van kosten op afval. Dit doen we graag ook voor u.

Contactgegevens

Stoel Milieu B.V.
Vijfhuizerdijk 240
2141 BL Vijfhuizen
Postbus 5
2140 AA Vijfhuizen

T 023-536 46 46
F 023-533 33 38
info@stoelmilieu.nl

© stoelmilieu 2017