Onze dienstverlening

In ieder bedrijf of bedrijfsomgeving ontstaan afval- en reststoffen. Het verantwoord en economisch omgaan daarmee is vandaag de dag van essentieel belang. Niet alleen voor uw milieuprestatie en imago maar zeker óók om kosten in de hand te houden.

Kennis van uw branche
Onze specialisten beschikken over branche specifieke kennis waardoor wij u gericht kunnen adviseren met betrekking tot vrijkomende afvastromen in uw organisatie. Voor het verwerken van afval- en reststoffen gelden steeds strengere regels waardoor het complex en duur kan worden. Wij adviseren u over wet- en regelgeving en weten als geen ander wat wel en niet kan. Zo bent u verzekerd van de beste oplossing. Waar mogelijk zetten wij in op recycling. Uw afval is immers een waardevolle grondstof! Als Shanks Nederland hebben we een recyclingspercentage van maar liefst 88%. En daar zijn we trots op.

Voor het, al dan niet gescheiden inzamelen van uw afval- en restsoffen, kunnen wij u faciliteren met een breed scala aan containers en andere inzamelmiddelen. Van traditioneel tot innovatief.

Total care
Wij bieden totale dienstverlening op het gebied van inzameling, reiniging, transport en verwerking van afvalstoffen. Onze medewerkers informeren u graag over de beste oplossing voor uw situatie.


Stoel Milieu

Wij verzorgen voor bedrijven en particulieren de inzameling en verwerking van afval- en reststoffen, zoals bouw- en sloopafval, bedrijfafval en gevaarlijk afval. We doen dit met als uitgangspunt om te komen tot een optimale scheiding, recycling en hergebruik van de afval- en reststoffen en daarmee besparing van kosten op afval. Dit doen we graag ook voor u.

Contactgegevens

Stoel Milieu B.V.
Vijfhuizerdijk 240
2141 BL Vijfhuizen
Postbus 5
2140 AA Vijfhuizen

T 023-536 46 46
F 023-533 33 38
info@stoelmilieu.nl

© stoelmilieu 2017